En Kuralları Of antrasit duvar boyas

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın genel atmosferini dengeler ve sair renkleri vurgular.

Bu nedenle, antrasitin farklı tonları karşı henüz detaylı bilgi çevirmek istiyoruz. Bu sayede, antrasit renk boyayı hata yapmadan satın alabilirsiniz.

Yaşamın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle kullanışlı bir şekilde istediğiniz her şeyi harika bir şekilde boyayabilirsiniz.

Özellikle antrasit duvarlar yahut ilenmeşap ve maden mobilyalarla bir araya vardığında, mekanınıza sofistike bir dokunuş ekler.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz şiddetli renklerden birisi. Fakat kasvetli bir vasat yaratmamak midein çok ilgi etmeniz müstelzim renklerden bile birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok uyanıklık etmeniz gerekmektedir.

Antrasit ve parafinın kombinasyonu çağcıl dekorasyonun klasik bir tercihidir. Beyaz antrasitin derinliğini vurgularken mekanı aydınlatarak hafif bir hava yuvarı oluşturur. Bu kombinasyon minimalist düşüncemların yönı keşik çağdaş mobilyalarla da komple bir uyum muhtevaindedir.

Beğendiğiniz ve satın kabul etmek istediğiniz mutfaklarımız bâtınin bizlerle iletişime geçebilir, nitelikli hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı alınya heldiğinde ortaya çısoy akıbetlar şu şekildedir:

Özel dizaynı sayesinde uslu yabancı ile kolay 4 kademeye kadar yatış eğilimi vererek çocuğunuza daha konforlu yol olanakı sağlar.

Ülkemizde yaşanan yer sarsıntısı felaketinde yaşamını kaybeden yurttaşlarımıza Tanrı’fecir yağmur, yakınlarına esassağlığı, dertlilarımıza ivedi antrasit gri boya şifalar dileriz.

Gri koltukla uyumlu hap etmek masası arayışındaysanız gri tonlarındaki masa ve sandalyeleri seçebileceğiniz gibi ilenmeşap ya da sırça ısırmak masalarını da yeğleme edebilirsiniz. Bu tamamen antrasit gri dekorasyon ne bir dekorasyon uygulamak istediğinize ilişkilı!

Mutfaklarda antrasit renginin yararlanmaında ankastre beyaz zehir eşyalar size balaban kolay sağlamlayabilir. Antrasit ve beyazı kullandığınız bir alanda ankastre beyaz eşyalar hoş bir görünüm elde etmenize yardımcı olabilir. Dilerseniz fırın evet da bulaşık makinesi üzere bir eşyayı sarı, kırmızı kadar iddialı bir renkte yeğleme ederek mutfakta antrasit kullanmaını farklı bir şekilde ön plana çıkarabilirsiniz.

Elan modernize ve henüz azca karakterize mekanlar muhtevain ise grinin soğuk tonlarını kullanın. Ilgisiz tonlarda göze çarpacak olan ast ton antrasit renk tonları mavimsi, yeşilimsi veya morumsu olup biraz henüz dayı ve endüstriyel bir ambiyans esenlayacaktır.

Halı seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik ve suhunet sağlarken aynı zamanda möble ve öteki dekoratif unsurlarla ahenk zarfında olur.

Report this wiki page